×

Uw zoekopdracht »

City game Brussel – Addactis

Pursuit Gaming

Het ‘agence Française Ici La Terre’ heeft ons 161 deelnemers van zijn cliënt Addactis toevertrouwd voor een ludieke ontdekkingsdag van Brussel…

UrbanGaming houdt ervan uitdagingen aan te gaan en een team building voor 161 mensen vergt toch enige organisatie skills.

Addactis was aanwezig te Brussel voor een werkgerelateerde seminarie. Hun logies en werksessies waren voorzien in het NH hotel Grote Zavel. Het is dus daar dat we onze briefing hebben voorzien die werd voorafgegaan door een muzikale interventie van Annie Cordy en Michel Sardou! Wat een manier om de dag te beginnen!

De 23 teams werden uitgerust met tablets en zijn dan vertrokken voor hun Pursuit Gaming aangepast op maat. De deelnemers hebben de stad afgezuimd naar onder andere het Justitiepaleis, de Kathedraal, St Hubertus Gallerij en de Grote Markt,…

De tablets hebben onze spelers eveneens naar degustatie ateliers geleid, chocolade s’ochtends en bier in de namiddag… Op een heel vlotte en natuurlijke wijze !

Het event eindigt bij het Comics Café voor een smakelijke maaltijd en bekendmaken van de resultaten van de 3 meest creatieve teams!

Opmerking: onze aanpak maakt het mogelijk om groepen van 10 tot 1500 deelnemers te begeleiden. UrbanGaming belux heeft partners in Frankrijk, Zwitserland, Griekenland, wat ons een sterk geheel maakt die grote groepen kan beheren en leiden!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////