×

Uw zoekopdracht »

Bank van Luxemburg – animatie afterwork en outdoors

Pursuit Gaming

Voor een structuur zoals Bank van Luxemburg, is het een heuse uitdaging om nieuwe elementen te integreren in de verschillende departementen waaruit een bedrijf van deze grootte bestaat. De hoofdrol van Human Ressources bestaat erin om de diensten te hernieuwen met een coherente, vooruitziende lange termijnvisie.

Bij de Bank van Luxemburg weet men meer dan goed genoeg dat het niet voldoende is om de ‘nieuwkomer’ aan een bureau te plaatsen zodra hij de nodige uitleg met zijn dagtaken ontvangen heeft. Wat ze zeker ook willen bereiken :

- de motivatie stimuleren;
- Uitwisselingen bemoedigen tussen de verschillende recent aangeworven elementen doorheen diensten en locaties ;
- Op reguliere basis de bedrijfswaarden herhalen;
- Werknemers opwaarderen.

De diensten die UrbanGaming aanbiedt beantwoorden volledig aan deze noden. Wij weten dat een lange termijn werkrelatie onderhouden wordt door teams en werknemers te verankeren met het bedrijf en zijn activiteiten. Zeker in een stad als Luxemburg, dat veel grenswerkkrachten telt.

Met veel zin en motivatie hebben we de jonge elementen (tot 3 jaar anciënniteit) van dit bedrijf voorgesteld om de stad Luxemburg te herontdekken op een verfrissende en innoverende manier. Onze aanpak begint met een korte briefing in de vestiging op de boulevard Royal na een gewone werkdag, om hier opvolgend een twee uur durende activiteitenparcours aan te gaan. Deze eindigt rond een buffet en een vriendschappelijk glas in de gezellige bar Le Frenchie, rue Notre-Dame. Daar hebben ze de beste foto en video uitdagingen bekeken.

Gefeliciteerd aan team 3, de « super agenten » die de uitdaging gewonnen heeft met grote onderscheiding!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////