×

Uw zoekopdracht »

Of, hoe eindelijk op een intelligente manier te “networken” tijdens werkgerelateerde seminaries.

Dikwijls hoor je vertellen hoe belangrijk kennissen en omgeving zijn in de zakenwereld.
Wel, om dat te bekomen zijn er geen mirakels, daar moet je de goede mensen voor ontmoeten.
Om deze mensen te ontmoeten, niets beter dan een networking event, als after work activiteit of georganiseerd door de lokale kamer van koophandel.

Door zelf al tientallen keren te hebben deelgenomen aan zo’n networking event weten we dat het niet evident is om naar onbekenden toe te stappen om een praatje ter kennismaking te gaan slaan. Vanwaar ons idee om een event te organiseren : networking gaming.

De grondregel is even simpel dan efficiënt. Het principe kan zowel ingevoegd worden tijdens conferenties als tijdens events waarop een zakencentrum uitgenodigd is. De doelstelling is om op een kwalitatieve manier in contact te komen met tot nu onbekende personen. Het ideaal aantal deelnemers per groep is 6 en een spelfase duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Dit betekent dat je op één uur tijd van 15 tot 20 personen kan ontmoeten. Vrij rendabel op korte tijd niet?

Hoe werkt het?

We vormen kleine groepen van 4-6 personen (de samenstelling van de groepen of inhoud van vragen en uitdagingen worden samengesteld naar gelang het event). Elk team krijgt een tablet om dan als team op zoek te gaan naar uitdagingen waar networking aan te pas komt, zoals:

  •     De gedeelde eigenschap vinden van alle personen in het team
  •     Zijn of haar bedrijf voorstellen in 30 seconden
  •     Visitekaartjes uitwisselen
  •     Samen vragen betreffende algemene cultuur oplossen
  •     Een originele foto nemen met jullie ‘nieuwe’ kennissen.
  •     Een slogan uitvinden voor het event …

Wanneer een serie uitdagingen afgelopen is, komen de deelnemers terug naar het beginpunt. Er mag zoveel gespeeld worden als gewenst, zolang de voorziene tijd gerespecteerd wordt. Het is evenwel verplicht om dit telkens met nieuwe spelpartners te doen.

Er zullen verschillende vragen opgesteld worden zodanig dat men telkens op een nieuwe vragenreeks en uitdagingen mag rekenen.
De foto’s, genomen door de deelnemers, zullen vertoond worden op groot scherm gedurende de spelfases.

Contacteer ons met de uitleg van uw project en inhoud, wij geven jullie een offerte op maat!

Les médias associés

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ontdek

Onze overige spelformules

Serious Gaming
Serious Gaming
Lieux
Bedriif
Beurs
Hotel
50 - 1000